(SENIOR) Marktonderzoeker (full-time)

Vanwege de groei bij Panel Inzicht zoeken we energieke nieuwe collega’s. Iemand die met ons verder bouwt aan het succesvol ontwikkelen van onze organisatie. Panel Inzicht is al jaren een van de grootste online onderzoekpanels van Nederland. We hebben diverse grote onderzoekpanels in beheer van toonaangevende merken, zoals Radio 538. In een klein, hecht team, werken we voor bedrijven in binnen- en buitenland. We hebben momenteel een aantal vacatures openstaan.

Functieomschrijving

Binnen onze organisatie zijn er voornamelijk duidelijk afgebakende functies. We zoeken een ervaren marktonderzoeker die ons team komt versterken. Ben jij toe aan een nieuwe stap en wil je in de komende jaren doorgroeien bij een van de grootste veldwerkbureaus van Nederland? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als research consultant werk je zelfstandig aan de onderzoeksprojecten van onze klanten, waaronder die van onze key accounts. Lopen projecten foutloos, volgens planning en is de klant blij met jouw resultaten? Dan is je taak volbracht! Je bent verder verantwoordelijk voor het volledige onderzoekproces. Van het formuleren van de probleemstelling tot aan presentatie van de resultaten. Je kerntaken zijn het opstellen van vragenlijsten, coördineren en uitvoeren van veldwerk en de analyse en rapportage van de resultaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en brengt ook offertes uit.

Je taken bestaan onder meer uit

Functie eisen

Wat bieden wij

Ben jij die leuke collega die voor ons het verschil kan maken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:(solliciteren@panelinzicht.nl).