Uw partner bij het bereiken en benaderen van uw onderzoeksdoelgroep.


0
Ingevulde vragenlijsten
0
Afgeronde projecten
>
0
Panel leden

Greep uit onze klanten


Wat doen we?


Panel Inzicht is al jaren één van de grootste online onderzoekpanels van Nederland. We zijn een toegewijde partner die vanuit een snelle en betrokken samenwerking met haar klanten waarde toevoegt aan online kwantitatief onderzoek.

De markt van online veldwerk is een markt gekenmerkt door korte doorlooptijden. Vaak heeft u ook te maken met strakke deadlines. Het snel en efficiënt bereiken van uw doelgroep is dan van groot belang. We zien onszelf graag als verlengstuk van uw organisatie. Het scripten van uw vragenlijst, verzamelen van de respons of ondersteunen bij analyses. We doen het graag voor u.

Panel Inzicht, uw partner bij online veldwerk!

 • languageScripting

  Wanneer we uw vragenlijst gaan uitsturen onder onze panelleden, is het uiteraard vereist dat deze op het web te vinden is. Oftewel, er moet een vertaalslag worden gemaakt van een (Word)document naar het web. Dit proces noemen wij 'scripten'. In het geval van sample-only draagt u hier zelf zorg voor, maar het kan ook zijn dat u dit (ook) aan ons wenst uit te besteden. Na het scripten wordt uw vragenlijst door ons op het web gezet.

 • person_pinSampling

  In het geval van sample-only draagt u zelf zorg voor het scripten en hosten van uw vragenlijst. U schakelt ons in dit geval in om de respons op uw vragenlijst te verzorgen. Op basis van de uitgebreide profielinformatie van onze leden, kunnen we in veel gevallen gericht een doelgroep selecteren. Dit resulteert in een hoge respons.

 • doneAnalyse

  Als aanvulling op onze diensten sample-only en scripting en hosting, kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van statistiek. We helpen u bij het prepareren van data, datanormalisatie, maar ook bij het analyseren en interpreteren van data. Dit kan variëren van het genereren van enkele kruistabellen tot geavanceerde statistische technieken en alles wat daartussen ligt.

 • assignmentPanelbeheer

  Heeft u zelf een panel of wilt u deze opstarten? Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring prima van dienst zijn, waardoor u zich volledig kunt toeleggen op uw kerntaken.

Waar doen we dat?


Panel Inzicht is gestart met haar onderzoekpanels in Nederland. Al snel kwam ons onderzoekspanel centraal te staan. Vervolgens hebben we onze activiteiten uitgebreid naar België, Duitsland en Frankrijk, waar we inmiddels ook goed vertegenwoordigd zijn met onze panels.

Kwaliteitskenmerken


Panel Inzicht streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Snel kan prima, maar niet als dit ten koste gaat van de kwaliteit. Een vragenlijst moet goed zijn en de vertalingen zuiver. Ook de uitnodigingstekst, moment van uitsturen en de beloningsstructuur voor de panelleden spelen een belangrijke rol. We denken graag mee in dat proces.

Uiteraard conformeren wij ons aan de hoogste standaarden in de markt. Panel Inzicht is aangesloten bij de nationale en internationale branchevereniging voor marktonderzoek (MOA & Esomar). Daarnaast zijn we lid van de Research Keurmerk groep en is ons onderzoekspanel al sinds 2013 ISO gecertificeerd!

Goedendag. waarmee kunnen we u helpen?


We spreken u natuurlijk veel liever in het echt. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand nummer of e-mail.phone email +31 (0) 341 - 760 055 rfq@panelinzicht.nl

Werken bij Panel Inzicht?


Klik op de knoppen hieronder om onze openstaande vacatures te bekijken.