(junior) Project Manager (full-time)

Wil je ook werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Solliciteer direct naar deze functie. Panel Inzicht is al jaren een van de grootste online onderzoekpanels van Nederland. Als snelgroeiend onderdeel van DPG Media voegen wij waarde toe aan online kwantitatief onderzoek. We zoeken energieke nieuwe collega’s die met ons verder bouwen aan onze succesvolle organisatie. We werken vanuit ons hechte team voor opdrachtgevers, wereldwijd. Als ondersteuning van ons commerce- en projectteam zoeken we een (junior) project manager online veldwerk.


Wat ga je doen?

Ben jij klantgericht, proactief en stressbestendig? Dan is deze functie echt iets voor jou. Je begint de dag met een kop koffie of thee om 08:00 uur en start je computer op. Je controleert direct of je nieuwe verzoeken van lopende projecten hebt ontvangen per e-mail. Deze aanvragen kan je namelijk ook ’s nachts ontvangen want het bedrijf heeft veel internationale opdrachtgevers. Om 09:00 uur start de Europese markt en dan zal je nieuwe projecten doorgezet krijgen van de accountmanagers. Aan het begin van de middag heb je een uur pauze. De rest van de dag ben je druk met lopende en nieuwe projecten. Verder ben je bezig met nieuwe steekproefvoorstellen, het analyseren en rapporteren van resultaten en het monitoren van de planning. Daarnaast heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, andere projectmanagers en de accountmanagers. Aan het einde van de dag bepaal je of de dagelijkse deadlines zijn behaald zodat de opdrachtgevers ook tevreden hun dag afsluiten.


Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit

Het betreft dus een diverse functie waarin je veelal zelfstandig te werk zal gaan. Jij behoudt de regie en zorgt ervoor dat de klant tevreden is!


Waar ga je werken?

Je gaat werken als junior projectmanager bij een groeiend bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening. Je zal aan de slag gaan in een klein team met een informele werksfeer en jonge, energieke collega’s.


Wie ben je?


Wat mag je verwachten?

Ben jij die leuke collega die het verschil kan maken? Stuur dan je sollicitatiebrief plus CV naar: solliciteren@panelinzicht.nl