Applicatie ontwikkelaar

Kan jij planmatig werken, ben jij stressbestendig en vind je het schitterend om samen in een team projecten uit te werken en te onderhouden? Dan is deze functie als (junior/medior) applicatie ontwikkelaar in Ermelo echt wat voor jou.


Wat ga je doen?

Als ontwikkelaar ben je samen met het IT-team verantwoordelijk voor het succesvol maken en beheren van lopende IT-projecten. Denk hierbij aan nieuwe features maken en bug fixes. Je documenteert de status van je projecten en bespreekt deze met het IT-team. Je werkt plan matig met dagelijkse stand-ups. Wanneer je up en running bent krijg je de mogelijkheid om mee te denken met het uitwerken van projecten en het verbeteren van projecten. In een later stadium wordt je ook betrokken bij de servers deze gaan via AWS. Als je hier al kennis van hebt is dat dus mooi meegenomen.


Wie zijn wij?

Panel Inzicht is al jaren een van de grootste online veldwerkleveranciers van Nederland. Als onderdeel van DPG Media voegen wij waarde toe aan online kwantitatief onderzoek. We zijn gespecialiseerd in het linken van bedrijven, studenten en merken met hun doelgroep. Dat doen wij vanuit ons eigen ISO gecertificeerde onderzoekpanel. We zoeken energieke nieuwe collega’s die met ons verder bouwen aan onze succesvolle organisatie. We werken vanuit ons hechte team voor onze opdrachtgevers, wereldwijd. Ook werken wij onder andere mét én voor de merken van DPG Media, zoals Independer,Leukstetickets.nl en AD.nl. Het team van Panel Inzicht bestaat momenteel uit 12 medewerkers in de leeftijd 19 tot 36 jaar. Dit team is onderverdeeld in diverse afdelingen: projectmanagement, IT & verkoop.


Hoe ziet een dag eruit bij Panel Inzicht?

Je start de dag om 08.00 uur met een kop koffie/thee/water en start je laptop. Je begint de dag met het checken van je mailbox van nieuwe verzoeken van de lopende projecten/klanten. Rond de klok van 9.00 uur zal het IT-team overleg hebben om te bespreken hoe de vorige dag is gegaan en hoe je dag er verder uitziet. Om 12.30 hebben we met het team een uurtje pauze. Indien je op locatie werkzaam bent kun je er voor kiezen om even te gaan sporten bij de sportschool in de buurt, een stukje te gaan wandelen of een fanatiek potje (tafel)voetbal te spelen met je collega’s.


Waar heb jij kennis van?

Ervaring met PHP en Mysql is een pre. Onze systemen maken veel gebruik van PHP in combinatie met het Laravel framework. Onze databases zijn voornamelijk gebouwd op MySql. Het is dus belangrijk dat je hier al mee overweg kan. Je werkt vanuit je eigen testomgeving en beheert deze zelf. Dit doen wij via docker en valet.


Wat bieden wij


Jij wilt deze baan omdat?

We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? We beantwoorden je vragen graag. Stuur een e-mail met je CV naar solliciteren@panelinzicht.nl.