BUSINESS DEVELOPMENT MEDEWERKER

Ben jij commercieel ingesteld en vind je het schitterend om kansen te vinden, te maken en te benutten? En wil je functioneren binnen een gedreven team waarmee je samen onze verkoop- en marketingstrategie verder ontwikkelt en uitvoert? Dan is deze functie van (junior) business development manager in Ermelo iets voor jou.

WAT GA JE DOEN?

Als (junior) business development manager ben je met het verkoopteam verantwoordelijk voor het identificeren, creëren en benutten van kansen in de marktonderzoek branche in België en Nederland. Het gaat hierbij om nieuwe klanten, maar net zo belangrijk zijn de relaties met huidige klanten. Je werkt nauw samen met jouw collega op verkoop. Het fundament van Panel Inzicht staat als een huis. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden. Natuurlijk kun je er op rekenen dat we je alle kennis bijbrengen van de markt waar we in werken en de producten die wij aanbieden. Wanneer je niet bezig bent met het bewerken van de markt, dan behandel je binnenkomende offerteaanvragen, werk je nauw samen met het projectmanagement team en bedenk je activiteiten die de verkoop stimuleren, vergemakkelijken en bijdragen aan onze klantrelaties. Zo draag je direct bij aan onze omzetdoelstellingen. Je kunt dus rekenen op een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Deze verantwoordelijkheid deel je natuurlijk met al jouw collega’s.

WIJ ZIJN WIJ?

Panel Inzicht is al jaren een van de grootste online veldwerkleveranciers van Nederland. Als onderdeel van DPG Media voegen wij waarde toe aan online kwantitatief onderzoek. We zijn gespecialiseerd in het linken van bedrijven, studenten en merken met hun doelgroep. Dat doen wij vanuit ons eigen ISO gecertificeerde onderzoekpanel. We zoeken energieke nieuwe collega’s die met ons verder bouwen aan onze succesvolle organisatie. We werken vanuit ons hechte team voor onze opdrachtgevers, wereldwijd. Ook werken wij onder andere mét én voor de merken van DPG Media, zoals Independer, Leukstetickets.nl en AD.nl. Het team van Panel Inzicht bestaat momenteel uit 12 medewerkers in de leeftijd 19 tot 36 jaar. Dit team is onderverdeeld in diverse afdelingen; projectmanagement, IT & verkoop. Deze functie is ter uitbreiding van ons verkoopteam, het kloppend hart van ons bedrijf.

HOE ZIET EEN DAG ERUIT BIJ PANEL INZICHT?

Je start de dag om 08.00 uur met een kop koffie/thee/water en start je laptop. Je begint de dag met het checken en beantwoorden van nieuwe steekproefaanvragen. We werken voor opdrachtgevers over de hele wereld, dus ook ’s nachts krijgen we aanvragen. In de wereld van online kwantitatief onderzoek is accuraat en op tijd reageren op aanvragen een must. Je doorloopt de lijst met eerder afgegeven voorstellen en bepaalt waar en welke actie ondernomen moet worden. In de tussentijd is de markt ook wakker en behandel je ook de nieuwe aanvragen die binnenkomen.

Om 12.30 hebben we met het team een uurtje pauze. Indien je op locatie werkzaam bent kun je er voor kiezen om even te gaan sporten bij de sportschool in de buurt, een stukje te gaan wandelen of een fanatiek potje (tafel)voetbal te spelen met je collega’s.

Gedurende de werkdag sta je in nauw contact met onze projectmanagers en opdrachtgevers. Samen met hen verzorg je de respons en steekproeven die nodig zijn om projecten goed af te ronden. Gedurende de dag ben jij voor klanten het aanspreekpunt voor aanvragen en projecten. Naast deze terugkerende werkzaamheden bestaat jouw rol uit een aantal verantwoordelijkheden die jouw dag nóg gevarieerder maken:

Als je de werkdag om 17.00 eindigt op onze hoofdstandplaats in Ermelo, dan sluiten we de dag nog af met een potje tafelvoetbal. Je krijgt ook de mogelijkheid om te werken in een van onze andere hubs in onder andere Hoofddorp, Amsterdam en Antwerpen.

WIJ BIEDEN JOU:

WAAR LIGGEN JOUW INTERESSES?